Skip to main content

Ми зробили свій скромний внесок і перерахували кошти на рахунок Міністерства соціальної політики України на гуманітарні потреби. Окрім цього, ми пропонуємо всім українським сім’ям спеціальні умови для доступу до 45 мобільних ігор для дітей.

Якщо ви в дорозі або вже знаходитеся в більш безпечному місці, якщо вам потрібна допомога, щоб зайняти ваших діток і заспокоїти їх, ми сподіваємося наші мобільні навчальні ігри вам допоможуть. Увага: пропозиція дійсна лише для користувачів, зареєстрованих в українських App Store та Google Play.

SKIDOS Supports Ukraine

📲 Для користувачів iOS (iPhone та iPad) – безкоштовний доступ до всіх ігор SKIDOS протягом 1 року. Будь ласка, дотримуйтеся цих кроків, щоб отримати безкоштовний доступ:
✔️ Завантажте цю гру SKIDOS з App Store https://apps.apple.com/…/learning-games…/id1483744837
✔️ Відкрийте додаток, пройдіть перші екрани і надайте свою email-адресу (важливо дати правильну email адресу, на неї прийде пароль)
✔️ На одному з екранів вас попросять обрати план підписки і почати безкоштовний пробний період. Ви можете обрати будь-який план. У будь-якому випадку вам буде наданий безкоштовний пробний період протягом 1 року. Це означає, що ваша дитина має безлімітний безкоштовний доступ до всіх ігор SKIDOS протягом року. Через 1 рік вартість підписки становитиме $0.49. Якщо ви не забажаєте користуватися SKIDOS, ви зможете скасувати підписку в Налаштуваннях.
✔️ Тепер ваша дитина / діти можуть грати в цю гру, а також будь-які інші ігри SKIDOS. Ви можете знайти їх в App Store та завантажити тут https://apps.apple.com/…/skidos-learning/id733707732
✔️ Ви можете використовувати свій акаунт з багатьох пристроїв. У межах 1 акаунту ви можете додати 6 профілів – це означає, що 6 діток можуть користуватися SKIDOS у межах 1 акаунту.

📲 Для користувачів Android (телефони й планшети) – 2 грн за підписку на 12 місяців, безкоштовний пробний період 3 дні (на жаль, налаштування Google на дозволяють нам надати безкоштовний доступ). Будь ласка, виконайте ці кроки, щоб отримати підписку на 12 місяців за 2 гривні:
✔️ Завантажте цю гру SKIDOS з Google Play https://play.google.com/store/apps/details…
✔️ Відкрийте додаток, пройдіть перші екрани і надайте свою email-адресу (важливо дати правильну email адресу, на неї прийде пароль)
✔️ На одному з екранів вас попросять обрати план підписки і почати безкоштовний пробний період. Ви можете обрати будь-який план, на всі встановлена мінімальна можлива ціна – 2 гривні. Ми рекомендуємо обирати план на 12 місяців. У цьому випадку ви отримаєте доступ до ігор SKIDOS за 2 гривні на цілий рік. Кожен план підписки має 3-денний пробний період. Якщо вашій дитині не сподобаються ігри, ви можете скасувати підписку в налаштуваннях Google Play протягом перших 3 днів, і гроші з вашого рахунку не знімуться.
✔️ Тепер ваша дитина / діти можуть грати в цю гру, а також будь-які інші ігри SKIDOS. Ви можете знайти їх в Google Play та завантажити тут https://play.google.com/store/apps/dev…
✔️ Ви можете використовувати свій акаунт з багатьох пристроїв. У межах 1 акаунту ви можете додати 6 профілів – це означає, що 6 діток можуть користуватися SKIDOS в межах 1 акаунту.

Майте на увазі: дуже важливо виконати кроки, які описані, і почати вашу реєстрацію з гри, яка зазначена в пункті 1.

Якщо виникнуть якісь проблеми, будь ласка, напишіть нам на support@skidos.com, і ми допоможемо.

Слава Україні!